Vezi Suceava de sus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi „Jules Verne“ şi te ridici cu balonul deasupra oraşului. De astăzi şi până pe 26 septembrie, sucevenii pot răspunde provocării intitulate „5 săptămâni în balon“, lansată de „Adevărul“ şi Orange.

Sucevenii pot vedea oraşul de sus dacă vin în Parcul Ştefan cel Mare. Ca să aveţi parte de o călătorie cu balonul, astăzi, mâine şi poimâine vă puteţi înscrie completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Suceava, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii care se vor putea urca în nacelă la sfârşitul acestei săptămâni.


Înscrierile vor continua sâmbătă şi duminică, dar de data aceasta puteţi profita de caravana „Adevărul“, care va fi prezentă în Parcul Ştefan cel Mare. Puteţi să vă înălţaţi cu balonul în weekend, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria „Jules Verne“. Veţi primi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi care vă va rezerva un loc în nacelă.


Preţul unei cărţi este 11,99 de lei. Recomandarea organizatorilor este să purtaţi îmbrăcăminte sport şi să nu uitaţi aparatul de fotografiat şi camera de filmat. Balonul va fi ridicat la 50 de metri. Programul pentru public la zboruri va fi la sfârşitul săptămânii, între orele 14.00 şi 21.00. Zborul nu va fi afectat de condiţiile meteorologice decât dacă va ploua, iar vântul va fi prea puternic.

Fii pe fază! A început aventura


Caravana „5 săptămâni în balon“ a ajuns astăzi în Suceava. Înscrie-te în promoţie în orice Orange Shop sau Orange Store din oraş şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul deasupra oraşului, în perioada 22-26 septembrie. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite