Verdict final: dublu omor urmat de sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au închis dosarul în cazul Gabrielei Cetin, femeia care şi-a omorât cele deouă fiice iar apoi s-a sinucis.

La aproximativ două luni de la tragicul eveniment de pe strada Luceafărului, când Gabriela Cetin şi-a omorât cele două fete, Ege, de nouă ani, şi Ebru, de patru ani, anchetatorii au închis cazul acesteia. Aceştia au stabilit că în ziua de 18 ianuarie femeia şi-a ucis cu bestialitate fetiţele după care s-a sinucis aruncându-se de la mansarda blocului în care locuia.

Anchetatorii nu au reuşit însă să facă lumină în privinţa cauzelor care au condus la odioasa faptă a femeii. Astfel, deşi au avut la dispoziţie declaraţiilor martorilor şi scrisoarea lăsată de către femeie, aceştia nu au stabilit de ce, peste noapte, femeia s-a transformat dintr-o mamă iubitoare, într-un asasin cu sânge rece.

„Datele de anchetă au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei stări de depresie, Gabriela Cetin, dând dovadă de o cruzime inimaginabilă, a suprimat viaţa propriilor fiice, după care, într-un gest disperat şi inexplicabil, a încercat să-şi pună capăt zilelor – mai întâi autoflagelându-se (prezenta numeroase leziuni de tatonare), iar apoi aruncându-se de la etajul cinci al blocului”, se arată în rezoluţia Parchetului Suceava.

În plus, conform anchetatorilor, „biletul de bun rămas, lăsat de Gabriela Cetin, nu conţine suficiente elemente care să explice motivul care a determinat-o să recurtgă la aceste fapte de o asemenea cruzime”.

Drept urmare la acestea Parchetul a dispus neînceperea urmăririi penale a femeii cercată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav, întrucât aceasta a decedat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite