Suceava: Urmăriri ca în filme pe străzile din localitatea Solca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Urmăriri ca în filme pe străzile din localitatea Solca
Suceava: Urmăriri ca în filme pe străzile din localitatea Solca

Şoferul teribilist nu avea permis de conducere.

Pentru a doua oraă, în interval de câteva zile, reprezentanţii poliţiei rutiere au fost nevoiţi să urmărească o maşină pentru că şoferul nu a oprit la semnalele agenţilor de trafic rutier.

În urmă cu două zile, aproape de miezul nopiţii pe străzile din localitatea Solca poliţiştii au vrut să oprească în trafic un autoturism pentru verificări de rutină. Însă supriza lor a fost mare atunci când şoferul nu a vrut să oprească la semnalele agentului şi a demarat în trombă.

Cursa însă nu a durat mai mult de un kilometru pentru că tânărul aflat la volanul maşinii urmărite de poliţişti, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după care a părăsit locul accidentului.
 
În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul Ghiţă B., în vâsrtă de 23 de ani din localitatea Solca nu poseda permis de conducere şi astfel i s-a întocmit dosar penal.

Un alt incident s-a petrecut pe străzile municipiului atunci când un tânăr de 21 de ani din Siret nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor, iar aceştia în timpul urmăririi au fost nevoiţi să tragă fouri de avertizare pentru a-l opri pe şoferul băut.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite