Suceava: Unui rădăuţean i-a fost incendiată maşina în cursul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Unui rădăuţean i-a fost incendiată maşina în cursul nopţii
Suceava: Unui rădăuţean i-a fost incendiată maşina în cursul nopţii

În cursul acestei nopţi pompierii au intervenit pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism şi care risca să se propage la gospodăria din apropiere.

Pompierii detaşamentului din Rădăuţi au intervenit cu o autospecială pentru a stinge flăcările izbucnite la un autoturism, marca Mercedes, de pe strada Putnei din municipiul Rădăuţi.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 02.32.

Două autoturisme marca Mercedes au ars în incendiu, unul în proporţie de 60%, iar cel de-al doilea în proporţie de 20%. „Celui de-al doilea autoturism i-a fost afectată doar vopseaua, oglinizle şi cauciucurile, deoarece se afla în imediata apropiere a autoturismului care a luat foc”, a declarat Dab Baltaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe.

Din primele cercetări, pompierii au concluzionat că ar fi fost vorba de un act premeditat. Focul fiind provocat de persoane necunoscute.

Pagubele incendiului se ridică la suma de 27.000 de lei, însă pomjpierii au reuşit să salveze locuinţa şi două autoturisme în valoare de 800.000 de lei.

Din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite