Universitatea „Ştefan cel Mare“ Suceava face înscrieri pentru Departamentul de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 59 de locuri alocate noului departament din cadrul USV, 20 sunt bugetate, câte zece pentru cele două specializări – Nutriţie şi dietetică, respectiv Balneofiziokinetoterapie şi recuperare. La învăţământul de zi sunt disponibile 135 locuri bugetate şi 1.221 locuri cu taxă.

Începând de astăzi şi până pe 14 septembrie Universitatea Suceava îi aşteaptă pe absolvenţii de liceu să se înscrie la facultate. Noutatea constă în introducerea celor 59 de locuri puse la dispoziţie de proaspăt înfiinţatul Departament de Sănătate şi Dezvoltare Umană, dintre care 20 sunt bugetate, câte zece pentru cele două specializări – Nutriţie şi dietetică, respectiv Balneofiziokinetoterapie şi recuperare.

La învăţământul de zi sunt disponibile 135 locuri bugetate şi 1.221 locuri cu taxă, 171 locuri pentru învăţământ la distanţă şi 83 locuri pentru continuarea studiilor.

Cu excepţia facultăţilor de Educaţie Fizică şi Sport şi Ştiinţele Educaţiei, absolvenţii de liceu au şanse de a fi admişi la toate facultăţile din carul USV. Înmatriculările candidaţilor admişi sunt programate în perioada 14-21 septembrie.

În urma sesiunii de admitere din vară 2.014 candidaţi au devenit studenţi ai universităţii sucevene.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite