Suceava: Universitatea “Ştefan cel Mare” mai are locuri libere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Universitatea “Ştefan cel Mare” mai are locuri libere
Suceava: Universitatea “Ştefan cel Mare” mai are locuri libere

Locurile neocupate vor fi puse la dispoziţia candidaţilor în cea de-a doua sesiune de admitere, care va începe pe 9 septembrie.

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică (FSEAP), din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava (USV), a fost asaltată de absolvenţii de liceu şi anul acesta, cînd s-a înregistrat o concurenţă de circa cinci candidaţi pe loc.

Chiar şi aşa, au rămas peste 1.600 locuri vacante pentru toamnă. Este vorba despre 583 locuri libere la studii de licenţă zi şi 65 locuri libere la ID plus peste 1.000 locuri vacante la masterat.

Pentru învăţământul la distanţă au fost scoase la concurs 650 locuri la specializările Administrarea Afacerilor, Asistenţă Managerială şi Secretariat, Administraţie Publică, Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor.

După înscrieri a rezultat un total de 897 noi studenţi, cu 247 mai mulţi decât cifra de şcolarizare aprobată iniţial, aşa că s-a făcut o redistribuire a locurilor rămase libere.

Taxa pentru un an de studii ID la FSEAP este de 2.500 lei, iar pentru cele cinci specializări durata studiilor este de trei ani.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite