Unde pot merge sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Open Fire
Trupa Open Fire

Tinerii suceveni care îndrăgesc muzica rock au parte în acest weekend de două concerte de acest gen. Astfel, cu începere de la ora 20.00, Discoteque Vox găzduieşte concertele trupelor Open Fire din Iaşi şi Merkes din Tecuci.

Trupa ieşeană, adeptă a genului trash-death metal, s-a înfiinţat în 2005, fiind formată din Vlad Chireac, Cosmin Isar şi Ovidiu Sindrilaru. Trupa Merkes a fost înfiinţată în 2007, fiind compusă din trei tineri talentaţi, Nicu, Paul şi Andrei. Biletul costă 10 lei. După concert tinerii se pot distra în cadrul unei rockoteci.

Jocuri şi tenis gratuit la mall
Tinerii care doresc să se distreze nelimitat navigând pe internet, jucând Fifa ori NFS la console o pot face în mod gratuit în cadrul mall-ului de pe Lunca Sucevei. De asemenea, cei ce doresc să facă mişcare jucându-se pe console WII ori practicând tenis de masă sunt aşteptaţi la etajul mall-ului de la intrarea dinspre Fălticeni. Timpul de joacă este limitat la doar 20 de minute. Acestea sunt deschise zilnic între orele 10.00 - 22.00.

Karaoke în pub La Fierărie   
Sucevenii care doresc să-şi dezvăluie talentul muzical şi care vor să se distreze sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 20.00, în pub La Fierărie, unde va avea loc o seară de karaoke. Intrarea este gratuită.

„Mystery Nights“ cu flăcări
Tinerii care doresc să se distreze sunt aşteptaţi în Club Babylon la „Mystery Nights“. Petrecerile încep la ora 22.00, vor fi prezente animatoare sexy şi vor fi organizate jocuri cu flăcări şi tunuri de confetti. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Cioco.

Marionete la Cărtureşti   
Duminică, personalul librăriei Cărtureşti invită copiii la spectacole inedite. De la ora 12.00, Teatrul „Puppet“ va oferi copiilor basme de neuitat. Marionetele se vor transforma în personaje favorite din poveşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite