Unde merg sucevenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

el mai vechi muzeu din Fălticeni, Muzeul Apelor „Mihai Băcescu“ vă invită la o expoziţie care prezintă numeroase specii de peşti indigeni şi exotici, broaşte ţestoase şi raci.

Cele 13 bazine cu apă amplasate la muzeu au o capacitate de peste 11.000 de litri de apă, destulă cât să ofere condiţii bune de supravieţuire animalelor acvatice, dar şi un spectacol interesant vizitatorilor. Tot la „Mihai Băcescu“ se află şi un exponat special: o trăsură executată de Leon Comnino timp de 35 de ani numai din briceag, care a fost expusă şi la Paris. Programul începe la ora 8.00 şi se termină la ora 16.00, iar intrarea costă 3 lei.

Concert rock în Vox
Sucevenii care doresc să iasă diseară într-o rockotecă pot opta pentru Discoteque Vox Suceava, unde se organizează „Cover with rock“. Evenimentul începe la ora 21.00, iar invitaţii speciali sunt cei de la The ShRooms (rock alternativ), trupă din Câmpulung Moldovenesc, Aura Neagră (heavy metal) şi Open Sea Side (rock alternativ), ambele din Suceava. Intrarea costă 7 lei, iar clubul se află pe strada Ştefan cel Mare, nr. 20A, Suceava.

Diseară
Sişu şi DJ Maka în concert
Clubul Babylon din Suceava vă invită astăzi, de la ora 22.00, la un concert hip-hop cu Tudor Sişu din La Familia, Bibanu mix XL şi DJ Maka de la Camuflaj. Intrarea este liberă. Clubul este pe strada Curtea Domnească, la Hala Centrală.

Astăzi
DJ pentru o noapte în club
Tinerii cărora le place muzica house sunt aşteptaţi diseară, de la ora 21.00, la restaurantul No Limit la o petrecere unde îşi pot alege singuri muzica. Playlist-ul este pus la dispoziţia clienţilor. Intrarea este liberă.

Duminică
Platanele fac legea în Babylon
Sucevenii sunt aşteptaţi mâine şi poimâine în Club Babylon din Suceava să fie alături de DJ Cioco. Intrarea este liberă pentru toţi fanii, iar mixajele vor fi făcute la platane pe loc, pe ritmurile celor mai în vogă melodii.

Mâine
Spectacolul percuţioniştilor
Cei mai buni baterişti vin sâmbătă seara, începând cu ora 22.00, în Discoteque Vox. Intrarea la „Drumskill Crew Session“ costă 5 lei, iar de atmosferă se ocupă Andru, Bobbu, Krammer, Oz, VJ Gray şi MC Dementru.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite