Unde merg sucevenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii plătesc 4 lei pentru 90 de minute de patinaj
Elevii plătesc 4 lei pentru 90 de minute de patinaj

Cei care vor să se relaxeze după o săptămână de muncă pot merge la patinoarul artificial deschis în urmă cu două zile în cadrul mall-ului de pe Lunca Sucevei sau la cel de pe strada Universităţii.

Astăzi
Târg de artă contemporană
Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti îi invită astăzi pe doritori la prima ediţie a Târgului de Artă Contemporană. Evenimentul are loc la City Gallery din cadrul Shoping City. Intrarea este liberă.

Diseară
Petrecere cu muzică veche  
Tinerii care adoră petrecerile tematice sunt aşteptaţi, în Pub La Fierărie, la petrecerea „Golden Oldies“. Intrarea este liberă, iar petrecerea începe diseară, la ora 22.00. Invitat special este DJ MC PaPa Jacky. 

Mâine
Seara fetelor în club 
Sucevencele iubitoare de petreceri în cluburi au ocazia să meargă, mâine seară, în Arena Glamour Club la un eveniment dedicat lor. Pentru  fetele care vin într-un grup de minim şase, organizatorii oferă o sticlă de vin. 

Vizită la Casa Memorială „Nicolae Labiş“
Sucevenii care doresc să vadă cum a trăit poetul Nicolae Labiş au ocazia să viziteze casa memorială, aflată în comuna Mălini. În locuinţă se găsesc obiecte personale ale scriitorului şi ale familiei sale. Expoziţia cuprinde o serie acte personale sau de familie, scrisori şi acte oficiale care-l evocă pe poet, fotografii, reviste la care a colaborat, aprecieri critice şi manuscrise. Casa memorială este deschisă în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Un bilet costă 2 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii.

Distracţie la patinoar
Cei care vor să se relaxeze după o săptămână de muncă pot merge la patinoarul artificial deschis în urmă cu două zile în cadrul mall-ului de pe Lunca Sucevei sau la cel de pe strada Universităţii. Ringurile de gheaţă sunt deschise între orele 11.00 şi 20.00, cu excepţia patinoarului municipal, care este închis în ziua de luni. Preţul pentru 90 de minute de distracţie este 7 lei pentru adulţi, 4 lei pentru preşcolari, elevi şi studenţi. Capacitatea patinoarelor este de 200 de persoane. Dacă nu aveţi patine, puteţi să închiriaţi de la faţa locului cu 5 lei.

Vizită la Sala Tronului de la Muzeul de Istorie
Sucevenii care vor să-şi petreacă timpul liber vizitând muzeele din oraş au ocazia să meargă în acest weekend la muzeele care aparţin de Complexul Muzeal Bucovina. Muzeul de Istorie, cel de Ştiinţe ale Naturii şi Muzeul Satului sunt deschise între orele 10.00 şi 18.00, iar costul unui bilet este 2 lei pentru adulţi. Cele mai imporante decizii luate de Ştefan cel Mare în timpul domeniei sale au fost făcute în Sala Tronului. Aceleaşi sentimente pot fi trăite ca în anii domniei datorită casetei audio care imită vocea domitorului. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite