Suceava: Unde ne distrăm în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară jazz în Music Pub Melomanii suceveni sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 20.00, la o seară dedicată jazz-ului. Intitulat „Jazz Inside”, evenimentul îl are ca invitat special

Seară jazz
în Music Pub

Melomanii suceveni sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 20.00, la o seară dedicată jazz-ului. Intitulat „Jazz Inside”, evenimentul îl are ca invitat special pe clujeanul Roland Szekely. Nu vor lipsi sesiunile de jam session şi proiecţiile video cu mari cântăreţi.

Expoziţie ucraineană

Muzeul de Istorie găzduieşte, până în luna iulie, o expoziţie de pictură româno-ucraineană intitulată „Arta, un limbaj între două culturi”. Mâine şi duminică, între orele 10.00-18.00, puteţi admira 90 de lucrări realizate de artişti la începutul lunii mai la Suceviţa.

Festival pentru  minorităţi

Sâmbătă şi duminică are loc, la Casa de Cultură din oraşul Siret, a XVI-a ediţie a Festivalului Minorităţilor „Convieţuiri”. Începând cu ora 11.00, vă puteţi delecta cu un concert oferit de corurile minorităţilor ucraineană, polonă, germană şi greacă din Bucovina.

Colecţie de fluturi

Sucevenii pot vizita în acest weekend expoziţia de lepidoptere găzduită de Muzeul de Ştiinţele Naturii. Cele 25.000 de exemplare de fluturi fac parte din colecţia adunată de Alexei Alexinschi în călătoriile sale prin ţară. Biletul costă 2 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii.

Acorduri de muzică folk interpretate de  Emeric Imre

În acest weekend, sucevenii sunt aşteptaţi în localitatea Siret, la prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Folkforever”. Evenimentul are loc la pensiunea „Down Town”, începând cu ora 18.00. Printre invitaţi se numără trupa Unde, Emeric Imre, Dinu Olăraşu şi Marius Matache.

Ştrandul, cea mai bună soluţie pe caniculă.

Sucevenii care vor să se răcorească şi să se relaxeze în acelaşi timp pot merge la ştrandul din Municipal. Programul este deschis între orele 8.00 şi 21.00. Preţul pentru a petrece o zi în bazinul pentru adulţi este 10 lei. Copiii au la dispoziţie două bazine şi plătesc doar 5 lei.

Culturiștii se întrec
la Galleria Mall

Culturiştii suceveni sunt aşteptaţi mâine la Galleria Suceava la un concurs de împins bara din plan drept. Competiţia denumită „Provocarea campionilor” este arbitrată de Mihai Cristi Tcaciuc, multiplu campion naţional, şi de Petrică Pihureac, vicecampion balcanic. Concursul va începe la ora 18.00

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite