Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?
Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?

Întâlnire între bikeri la Rădăuţi Membrii Bukovina Motor Club se vor întâlni, între 14 şi 16 august, la Popasul Uţei în Rădăuţi. Aici vor concerta trupele Cash, Bucovina, Piatra şi

Întâlnire între bikeri la Rădăuţi

Membrii Bukovina Motor Club se vor întâlni, între 14 şi 16 august, la Popasul Uţei în Rădăuţi. Aici vor concerta trupele Cash, Bucovina, Piatra şi Shadowsong. Invitaţii se vor distra cu un metal show, un concurs de Miss şi o paradă.

Târg de covoare la Iulius Mall

Iulius Mall găzduieşte între 8 şi 23 august prima ediţie a Târgului de Covoare Proges, care se va desfăşura la parterul complexului. Târgul va fi deschis vizitatorilor între orele 10.00 şi 22.00, de luni până duminică.

Concurs Dorna Xtrem

Bicicliştii sunt invitaţi la concursul de Dorna Xtrem, care este programat între 13 şi 16 august la Vatra Dornei. Taxa de înscriere este 40 de lei, iar accesul la telescaun va fi gratis în timpul competiţiei. 

Festival medieval la Cetatea Sucevei

Sucevenii pot merge, între 17 şi 23 august, la Festivalul Medieval „Ştefan cel Mare”, care se va desfăşura la Cetatea de Scaun a Sucevei. Organizatorii promit că vor aduce la ediţia din acest an a evenimentului mai multe tunuri similare celor folosite în Evul Mediu, din care vor fi trase salve. „Cred că voi merge la sfârşitul săptămânii. Cetatea este un obiectiv turistic foarte atractiv“, afirmă Elena R., studentă. Cetatea de Scaun a Sucevei a fost  construită la sfârşitul secolului XIV de Petru Muşat I.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite