Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?
Suceava: Unde pot merge sucevenii în weekend?

Karaoke în Club Amnesia Sucevenii care vor să meargă la karaoke sunt aşteptaţi la Club Amnesia din Rădăuţi. De la ora 21.00, sunt programate două petreceri, iar atmosfera va fi cu atât mai

Karaoke în Club Amnesia

Sucevenii care vor să meargă la karaoke sunt aşteptaţi la Club Amnesia din Rădăuţi. De la ora 21.00, sunt programate două petreceri, iar atmosfera va fi cu atât mai interesantă cu cât clubul se află pe lac.

Ping-pong gratis la Galleria Mall

Tinerii sunt aşteptaţi în weekend să joace ping-pong şi să folosească consolele de jocuri pe televizor gratis. Mesele se află la Galleria Mall, pe strada Sofia Vicoveanca, unde se mai poate juca şi tenis.

Petrecere pentru întreaga familie la mall

Cei care vor să-şi scoată familia în oraş pot lua în calcul invitaţia celor de la Galleria Mall, care au pregătit un eveniment dedicat atât copiilor, cât şi părinţilor. Cei mici vor primi cadouri, vor fi pictaţi pe faţă, iar clovnii îi vor amuza pe parcursul întregii zile. Administratorii vor oferi gratuit 200 de pizza, dulciuri şi răcoritoare pentru copii, iar părinţii vor putea dansa sau servi cocktail-uri din partea casei. În prima parte a zilei, între orele 11.00 şi 19.00, centrul activităţilor se va muta în spaţiul de joacă pentru copii şi în zona food court.

Energy Party în Clubul Amnesia

Sâmbătă seară, în Amnesia Island Club este programată petrecerea „Energy Party“. Localul din Rădăuţi găzduieşte o seară cu muzică electronică, iar intrarea va fi liberă. Cei care vor să servească un cocktail în ton cu petrecerea vor trebui să plătească 8 lei pentru o băutură alcoolică. Pentru a fi siguri că seara va fi una electrizantă, organizatorii i-au invitat pe Freddy NrG şi pe DJ Verony.

Ziua Naţională a Republicii Chineze

Iubitorii de artă au ocazia să viziteze expoziţia de pictură şi grafică realizată cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a Republicii Populare Chineze. Artista Liviana Pînzaru a realizat 20 de lucrări de grafică inspirate din cultura chineză. Exponatele conţin simboluri ale artei tradiţionale asiatice. În lucrările Livianei Pînzaru pot fi recunoscute elementele stilului din Orientul Îndepărtat precum cocorul, muntele, lotusul, grădina, agricultura şi natura. Expoziţia este situată la parterul mall-ului de pe lunca Sucevei şi poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 şi 22.00.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite