Suceava: Unde merg sucevenii in weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Unde merg sucevenii in weekend?
Suceava: Unde merg sucevenii in weekend?

Astăzi: September Fest la Padrino Sucevenii care vor să se distreze pot merge în această seară, de la ora 22.00, la Restaurantul Padrino. Având în vedere că a sosit toamna, organizatorii

Astăzi: September Fest la Padrino

Sucevenii care vor să se distreze pot merge în această seară, de la ora 22.00, la Restaurantul Padrino. Având în vedere că a sosit toamna, organizatorii au pregătit un September Fest, cu DJ Funk.

Sâmbătă: Noapte pentru nostalgicii verii

Club Amnesia din Rădăuţi oferă pentru nostalgici petrecerea „Remember the summer". De la ora 22.00, Freddy NrG, DJ-ul rezident în Discoteca Tineretului din Costineşti, va mixa hituri celebre din această vară.

Expoziţie: Cuba, surprinsă în fotografii

Sucevenii pot descoperi Cuba într-o expoziţie de fotografie organizată în perioada 11-17 septembrie la Iulius Mall Suceava. Instantaneele au fost reunite şi într-un volum de călătorie, intitulat „Cuba".

Sâmbătă: Concurs de frumuseţe la mall

Tinerele cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani pasionate de modeling pot participa la concursul de frumuseţe Miss Mall. Sucevencele interesate trebuie să trimită până pe 20 septembrie un CV conţinând o fotografie şi o scrisoare de intenţie la adresa mallmania.sv@iuliusmall.com. Candidatele trebuie să aibă cunoştinţe de shopping, modă, design şi frumuseţe. Cele mai frumoase participante vor intra în finala concursului, iar câştigătoarea va deveni coprezentator al unei emisiuni de shopping.

Relaxare: Vreme bună în weekend pentru grătar

Sucevenii care nu s-au săturat în această vară de fumul şi mirosul grătarelor pot profita de vremea prielnică din weekend pentru a ieşi la iarbă verde alături de prieteni. Cele mai vizitate locuri de picnic sunt pădurile din jurul Sucevei, în zonele Zamca, Tătăraşi, Şcheia, Iţcani sau în localitatea Ilişeşti. Câteva caserole de mici, o cutie de muştar, pâine, cârnăciori, cărbune şi grătar pot fi achiziţionate cu doar câteva zeci de lei şi constituie „ingredientele" indispensabile pentru o masă relaxantă în mijlocul naturii. La final, sucevenii îşi pot face vreme de câteva ore la aer curat.

Oportunitate: Cadouri personalizate

Din această săptămână s-a deschis în cadrul complexului comercial Iulius Mall un stand în cadrul căruia sucevenii îşi pot comanda cadouri personalizate pentru cei dragi. Administratorii afacerii au anunţat că deţin aparatură performantă de inscripţionare, constând în gravură laser sau mecanică, decupare computerizată sau vopsire. Aceste tehnici sunt folosite pentru a imprima fotografii pe ceramică, farfurii decorative, căni, ceasuri, brelocuri, perne sau mouse pad-uri. Procesul de inscripţionare nu durează mai mult de câteva zeci de minute, iar tarifele anunţate de administratori sunt accesibile pentru orice buzunar.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite