Suceava: Unde merg sucevenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Unde merg sucevenii în weekend
Suceava: Unde merg sucevenii în weekend

Concert NBF în Discotheque Vox  Sucevenii pot merge diseară, după ora 21.00, la concertul trupei NBF, programat în Discotheque Vox. Iubitorii de muzică uşoară sunt aşteptaţi să

Concert NBF în Discotheque Vox 
Sucevenii pot merge diseară, după ora 21.00, la concertul trupei NBF, programat în Discotheque Vox. Iubitorii de muzică uşoară sunt aşteptaţi să petreacă o seară pe cinste, iar intrarea costă 5 lei de persoană.

Târg naţional de construcţii
Târgul „Expo Casa Ambient“ se va desfăşura între 20 şi 23 august la Shopping City. Vizitatorii vor găsi aici soluţii moderne din industria construcţiilor: de la faţade şi finisaje, până la scări exterioare.

Covoare întinse la mall
Iulius Mall găzduieşte între 8 şi 23 august prima ediţie a Târgului de Covoare Proges, care se va desfăşura la parterul centrului. Expoziţia va fi deschisă între orele 10.00 şi 22.00, de luni până duminică.

Expoziţie de artă plastică la City Gallery
City Gallery din cadrul complexului Shopping City Suceava găzduieşte în perioada 19-31 august expoziţia de artă plastică semnată de Liviu Şoptelea. Pictorul botoşănean a obţinut numeroase premii atât în ţară, cât şi în străinătate, a creat ilustraţii pentru copertă de carte, iar lucrările sale sunt incluse în colecţii din toată lumea. Artistul a obţinut de trei ori locul I la Concursul Republican de Artă Plastică şi de două ori premiul „Gratitude“ în Macedonia.

Petrecere cu trei DJ în Club Underground
Dj Andreas Presta, Dj Marun şi The One vin în Club Underground. Clubul din Suceava a pregătit sâmbătă seară, o petrecere dedicată exclusiv doamnelor şi domnişoarelor. Organizatorii le promit invitatelor numeroase premii şi surprize, dar şi multă băutură din partea casei. Intrarea este liberă, iar atracţia serii vor fi animatorii care vor încânta privirile fetelor până în zorii zilei. „Sună foarte bine. Cred că vor merge totuşi cu prietenul meu la petrecere“, a afirmat Ioana C., studentă.

Olimpiadele Strikers Club la Iulius Mall
Sucevenii care sunt pasionaţi de biliard, bowling şi tenis de masă îşi pot demonstra îndemânarea la aceste jocuri participând la „Olimpiadele Strikers Club“. La competiţia de la Bowling Club Strikers din incinta Iulius Mall Suceava, poate participa orice sucevean, pentru că organizatorii nu ţin cont de vârstă. Campionatul se va desfăşura în perioada 14 august-4 octombrie, iar taxa de înscriere va fi 10 lei, pentru fiecare concurs.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite