Un tânăr băut şi fără permis a provocat un accident când încerca să fugă de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost avariate destul de tare
Maşinile au fost avariate destul de tare

Un tânăr din Suceava aflat la volanul unei maşini deşi nu are permis de conducere a încercat să fugă de o patrulă a Poliţiei, iar când a vrut să vireze într-o intersecţie a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

Conform Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din Păltinoasa care erau în serviciu de patrulare, duminică dimineaţă, în comuna Drăgoieşti, au observat un autoturism al cărui şofer a oprit şi a întors brusc, mergând dinspre Suceava spre comuna Berchişeşti.

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, având pornite semnalele luminoase şi acustice şi l-au somat pe şofer să oprească, potrivit Mediafax.

Şoferul a ignorat semnalele Poliţiei şi a continuat să meargă cu viteză, iar când a ajuns într-o intersecţie a încercat să vireze la dreapta, dar a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit în plin un autoturism care era oprit pe partea dreaptă a drumului.

Poliţiştii l-au prins astfel pe şofer, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Drăgoieşti, care nu are permis de conducere, iar în urma testării s-a constatat că acesta era băut, având o alcoolemie de 0,06 la mie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite