Un tânăr care conducea fără permis a murit în urma unui accident rutier petrecut în satul Clit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii şoferi au fost transportaţi la Spitalul Rădăuți, însă Gabriel A., de 19 ani, din comuna Marginea, a decedat la scurt timp. În timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Anglia, tânărul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus.

Detaşamentul de pompieri Rădăuți, cu modulul SMURD, a intervenit în cursul acestei dimineţi, la ora 06.00, la un accident rutier produs în satul Clit, din comuna Arbore, pe drumul național 2E.

La sosirea echipajelor, doi șoferi erau încarcerați, atât cel din autoturismul Seat, F.G, cât şi J.G., de 21 de ani, ocupant al autoturismului Mazda implicat în accident.

După realizarea descarcerării și acordării primului ajutor persoanelor implicate în accident, acestea au fost transportate de către SMURD și echipajele SAJ la Spitalul Rădăuți. Militarii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri - balizarea zonei, scoaterea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi“, a precizat Florin Monoranu, reprezentantul ISU Suceava.

Potrivit poliţiştilor care au anchetat accidentul, Gabriel A., de 19 ani, din comuna Marginea, care nu posedă permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Anglia, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune lateral stânga cu autoturismul care circula din sens opus, condus regulamentar de către Gheorghe F., de 55 ani, din oraşul Gura Humorului. 

Din accident a rezultat decesul lui Gabriel A., vătămarea corporală gravă a lui Gheorghe F., precum şi accidentarea uşoară a pasagerilor Georgeta P., de 63 ani, Constantin P., de 59 ani, ambii din oraşul Gura Humorului, pasageri în autoturismul condus de Gheorghe F., şi Dumitru G., de 27 ani, din comuna Marginea, pasager în autoturismul înmatriculat în străinătate.

Conducătorul auto Gheorghe F. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.
 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite