Un sucevean s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma a fost confiscată de poliţişti
Arma a fost confiscată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Liteni i-au confiscat o armă de 6,35 mm suceveanului.

Ionel Antoneac în vârstă de 44 de ani din municipiul Suceava, care locuieşte în oraşul Liteni, satul Rotunda fără forme legale a fost luat în vizorul poliţiştilor după ce aceştia au descoperit că este proprietarul unei arme.

În urma descinderii poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Liteni s-a descoperit că Ionel Antoneac nu avea acte pentru arma cu aer comprimat de calibru 6,35 mm şi că acesta  a cumpărat arma în cursul lunii ianuarie 2005 de la un tânăr necunoscut din municipiul Piatra Neamţ cu suma de 250 dolari.
 
„Întrucât acesta nu posedă permis de port armă, i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept»”, a declarat Gabriel panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite