UPDATE Un bărbat mort în casă de câteva săptămâni a fost descoperit în această dimineață la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au transportat cadavrul la morgă. Foto arhivă
Criminaliştii au transportat cadavrul la morgă. Foto arhivă

Bărbatul are 54 de ani și locuia singur într-un apartament pe strada Ion Neculce, din cartierul Zamca. Vecii au sunat în acestă dimineață la 112, după ce au aflat de la Poștă că nu își ridicase pensia de două luni.

Update ora 12.00 Bărbatul se numește Alexandru Samuil. "Din primele cercetări nu au fost descoperite urme de efracție sau de violențe. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții", a declarat Gabriel Panțiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Pompierii au spart un geam al apartamentului în care locuia bărbatul și au reușit să deschidă locuința, după ce vecinii au sunat în această dimineață la 112.  și au spus că nu l-au văzut de mai mult timp,  iar pe scara blocului se simte un miros urât. Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, originar din Vrancea, care a fost găsit de pompieri mort, cu fața în jos pe pat.

Vecinii spun că nu l-au văzut de câteva săptămâni, iar de la Poștă au aflat că nu și-a ridicat pensia de două luni. Bărbatul era divorțat, însă nu avea copii și locuia singur în apartament.

Criminaliștii sunt acum la fața locului și fac cercetări. Medicii legiști urmează să facă necropsia cadavrului găsit în stare de putrefacție pentru a stabili dacă moartea a fost una violentă sau de natură patologică.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite