Un şofer băut a rănit trei eleve şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost transportaţi la spital
Copiii au fost transportaţi la spital

Trei eleve de la şcoală din Câmpulung Moldovenesc au ajuns la spital după ieşirea de la ore.

Toate trei au suferit leziuni după ce un suport de ţeavă metalică s-a desprins de la o autobasculantă şi le-a lovit. Fetele tocmai ieşiseră de la cursuri şi mergeau regulamentar pe trotuar. Totul s-a petrecut foarte rapid, iar ţeava metalică pe care era înfăşurată prelata basculantei le-a atins pe eleve.

Una dintre ele este în stare mai gravă, iar prietenele ei au reuşit să scape doar cu leziuni minore şi o spaimă pe cinste. Chiar dacă a observat incidentul, şoferul nu a oprit la locul accidentului. Cu ajutorul martorilor, poliţiştii au aflat date despre maşină, iar în urma cercetărilor aceasta a fost găsită în curtea unei staţii de asfalt.

Accident cumplit în centrul municipiului Suceava: un mort şi şase răniţi FOTOGALERIE

Şoferul, în vârstă de 38 de ani, şi-a recunoscut vina, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de avea 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite