Suceava: Un inginer mecanic, la şefia Spitalului Municipal Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Municipal Rădăuţi are un nou şef
Spitalul Municipal Rădăuţi are un nou şef

Noul manager, Dorin Tibeică, se pricepe să adune bani.

La începutul acestei săptămâni a fost numit la conducerea Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi un nou director, Dorin Tibeică. Acesta este de profesie inginer mecanic, a lucrat ca manager şi se pricepe să administreze, după cum a spus Ludovic Abiţei, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Suceava.
„Este apanajul şi dreptul administraţiei locale să facă acest lucru. Au considerat că trebuie o nouă schimbare acolo. Noul manager, inginerul Dorin Tibeică, a lucrat într-o firmă privată, în aceeaşi postură, şi am înţeles că se pricepe să adune bani”, a declarat Ludovic Abiţei.

Concursul pentru postul de director are loc în data de 11 noiembrie

Acesta a menţionat că inginerul ocupă acest post ca interimar până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei vacante, care va avea loc în data de 11 noiembrie. Înscrierile s-au încheiat azi, iar noul director şi-a exprimat intenţia de a candida.

Echipa managerială a Spitalului Rădăuţi este formată din Dorin Tibeică- director, Cezar Aurelian Radu- director medical, Doina Lăcrămioara Tipa-director de îngrijiri, şi Rodica Gafiţescu- director economico-financiar.
În cazul în care Dorin Tibeică va promova concursul, va fi nevoit să renunţe la calitatea de consilier pe care o deţine, pe motiv de incompatibilitate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite