Un elev de 14 ani l-a făcut KO pe administratorul şcolii la care învăţa. Scena a avut loc în plină stradă la marginea Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul l-a lovit cu pumnul în plină figură pe bărbatul în vârstă de 44 ani, în timp ce acesta din urmă aştepta într-o staţie de autobuz.   

Scena şocantă a avut loc ieri în apropierea Şcolii cu clasele I-VIII din comuna suceveană Şcheia, situată în imediata apropiere a oraşului Suceava.

Administratorul şcolii, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost luat cu salvarea şi dus la spital după ce un elev de 14 ani, care era înscris în clasa a VIII-a, l-a lovit cu pumnul în faţă. Bărbatul lovit s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de asfalt.

Totul a plecat de la faptul că elevul mânca seminţe în incinta şcolii, iar eleva de serviciu l-a chemat pe administrator şi i-a povestit ce s-a întâmplat. Elevul, de etnie rromă, şi administratorul şcolii din Şcheia au avut un schimb de replici.

Din primele date se pare că cei doi s-au înjurat reciproc, iar administratorul l-a luat de urechi, iar ceva mai târziu i-a tras şi o palmă elevului recalcitrant.

La plecarea din şcoală, într-o staţie de autobuz aflată vizavi de sediul Primăriei Şcheia, elevul l-a lovit prin surprindere pe administrator, iar acesta a căzut jos.

Martorii aflaţi la faţa locului au chemat imediat o ambulanţă, iar administratorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune occipitală, pierderea cunoştinţei, fără a se impune internarea.

Conducerea Şcolii Şcheia a început o anchetă care să lămurească acest incident, în paralel derulându-se şi cercetările poliţiştilor care au fost sesizaţi de acest incident.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite