Un elev sucevean a fost eliminat de la proba scrisă la Matematică pentru că a încercat să copieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia probă scrisă a examenului de Bacalaureat s-a desfășurat fără probleme majore la Suceava. Dacă la proba scrisă de limba română au fost cinci elevi eliminați din examen, astăzi numai unul singur a încercat să trișeze.

Din cei 1.569 de elevi înscriși pentru cea de-a treia probă scrisă de matematică, numai 1.261 de absolvenți s-au prezentat la examen. Față de prima zi, astăzi doar un singur elev a încercat să copiez și a fost eliminat din examen. Este vorba despre un elev care a susținut examenul la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza".

Potrivit tinerilor, examenul de astăzi a fost la fel de greu ca și cel din sesiunea din vară. "Mă așteptam să fie mai ușor. Nu știu dacă o să îl iau, îmi trebuie peste șapte ca să îmi iasă media șase", ne-a spus Andrei, la scurt timp după ce a ieșit din examen.

Tinerii care au fost eliminați nu vor avea voie să susțină examenul în următoarele două sesiuni.

Bacalaureatul de toamnă este organizat la Suceava în opt centre de testare precum Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza“, Colegiul Tehnic „Petru Muşat“, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir“ din Suceava, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu“ din Fălticeni, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Grupul Şcolar „Ion Nistor“ Vicovu de Sus şi Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun“, din Gura Humorului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite