Un elev de 14 ani din Suceava a fost înţepat de mai multe ori cu o şurubelniţă în clasa de curs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii se bat frecvent în sălile de clasă (Foto Arhivă)
Copiii se bat frecvent în sălile de clasă (Foto Arhivă)

Un elev din satul sucevean Voitinel a trăit clipe de coşmar după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu o şurubelniţă de către un coleg.

Agresiunea s-a petrecut chiar în clasa de curs unde băiatul de 14 ani învaţă.

Totul a plecat de la o ceartă pe care elevul a avut-o cu un alt adolescent din comună, în vârstă de 15 ani, chiar la poarta şcolii.

La un moment dat, băiatul care învaţă la Şcoala cu Clasele I-VIII din Voitinel l-ar fi înjurat şi lovit cu pumnul pe adolescent.

Acesta a dorit să se răzbune şi l-a urmărit până în şcoală. În clasă, cei doi s-au luat din nou la bătaie, iar adolescentul în vârstă de 15 ani a scos la un moment dat o şurubelniţă şi l-a lovit de mai multe ori pe elev în zona urechii şi mâinii stângi, dar şi în zona pieptului.

Imediat după ce şi-a înjunghiat adversarul, agresorul a fugit. Directoarea şcolii din Voitinel a dat alarma, iar poliţiştii l-au găsit în scurt timp pe minorul în vârstă de 15 ani.

De asemenea, oamenii legii au găsit şi şurubelniţa, care fusese aruncată de agresor pe o uliţă din sat.

Adolescentul de 15 ani este cercetat penal acum pentru pentru port ilegal al unui obiect înţepător în locuri în care s-ar pune în primejdie viaţa sau integritatea corporală a unor persoane, precum şi lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi:

Un elev de 14 ani l-a făcut KO pe administratorul şcolii la care învăţa. Scena a avut loc în plină stradă la marginea Sucevei

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite