Un cuţitar băut a ameninţat un patron din Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrula de ordine publică ajunsă la locul incidentului l-a identificat pe Nicolaie B., de 31 ani, din localitate, care a fost condus la sediul Poliţiei. Administratorul societăţii a depus plângere pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Ieri, în jurul orei 17.00, Mihai P., administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Rădăuţi, a sesizat Poliţia despre faptul că la sediul firmei are loc un scandal.

Patrula de ordine publică ajunsă la locul incidentului l-a identificat pe Nicolaie B., de 31 ani, din localitate, care a fost condus la sediul Poliţiei.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orelor 17.10, bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în curtea societăţii, adresând ameninţări cu acte de violenţă administratorului, cu care a avut o altercaţie, în timpul căreia s-au distrus mai multe bunuri, respectiv doi saci cu ciment şi două găleţi din material plastic. După altercaţie, Nicolaie B. a părăsit curtea societăţii, întorcându-se după câteva minute cu un cuţit în mână, intrând în incinta societăţii şi încercând să-l lovească pe Mihai Dorin P., care s-a speriat şi a fugit“, a precizat Cristian Papuc, reprezentantul IPJ Suceava.

Administratorul societăţii a depus plângere pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare. În cauză se efectuează cercetări faţă de Nicolaie B., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, distrugere şi portul fără drept al cuţitului, în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

Citiţi şi: Un sucevean a fost arestat după ce a spart zece cabane în Cluj

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite