Un copil i-a furat banii unei bătrâne în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia în vârstă de 74 de ani a refuzat să îi dea copilului bani la iesire dintr-un magazin, aşa că minorul a urmărit-o şi i-a smuls din mână.

Maria C., de 74 ani, din municipiul Suceava a sesizat poliţia prin „SNUAU 112”  după ce a fost furată ieri, în jurul orei 12.00, în plină stradă. "Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, partea vătămată a declarat că în ziua de 12.10.2011, în jurul orei 12.00, a coborât din locuinţă pentru a face nişte cumpărături la un chioşc din zona imobilului de domiciliu.

După ce a cumpărat diferite produse, a luat în mână restul, respectiv suma de 46 lei, moment în care un copil a venit lângă ea şi i-a cerut bani. Partea vătămată a refuzat să îi dea bani copilului, rugându-l să o lase în pace şi îndreptându-se spre scara de bloc. Copilul respectiv a venit din spate, i-a smuls banii din mână şi a fugit", au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite