Un copil din Coşna a dat foc la casă încercând să facă ceai la aragaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorul muncea la câmp împreună cu mama şi fraţii săi, însă ieri în jurul orei 14.00 s-a dus până acasă să aducă o sticlă de benzină pentru cositoare şi a face ceai la aragazul din bucătărie. Nu a mai reuşit deoarece într-un moment de neatenţie casa a izbucnit în foc.

Tragedia s-a petrecut ieri, în satul Teşna, comuna Coşna, când I.D., în vârstă de 16 ani, încerca să facă un ceai la aragazul din bucătărie pentru a le duce mamei şi fraţilor săi în câmp, unde munceau. La scurt timp după ce a intrat în casă vecinii au observat ieşind fum din acoperişul casei.

Minorul, cuprins de flăcări în întregime a ieşit afară din casă strigând după ajutor, fiind transportat imediat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

„S-a stabilit cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind flacăra deschisă lăsată nesupravegheată, iar valoarea pagubei produse în urma incendiului a fost estimată la suma de 100.000 lei, fiind efectuate cercetări faţă de I.D., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi vătămare corporală din culpă“, a explicat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite