FOTO Un bărbat rănit și o femeie carbonizată într-un incendiu la Sălăgeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul din satul Salageni comuna Dumbraveni
Incendiul din satul Salageni comuna Dumbraveni

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută în satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni. Proprietarul casei a ajuns cu arsuri de gradul I și II la Spitalul Județean de Urgență. Rămășițele cel mai probabil ale femei carbonizate au fost preluate de medicii legiști.

Trei echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava și o ambulanță SMURD au ajuns la gospodăria cuprinsă de flăcări a lui Marius L. din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni. Prim adjunctul inspectorului şef, colonelul Dan Hoffman a condus întreaga acțiune a pompierilor care au fost nevoiți să desfășoare furtunul de apă aproximativ 500 metri de la autospeciale până la casa în flăcări din cauză drumului impracticabil, acoperit cu zăpadă.

La sosirea militarilor, ardeau violent acoperişul şi bunurile din interiorul casei, existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti. În beznă totală și cu ajutorul lanternelor, militarii au reușit să stingă incendiul după mai bine de trei ore.

Incendiul din satul Salageni comuna Dumbraveni

Vezi aici imagini de la incendiu

Paramedicii pompieri SMURD i-au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 44 de ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi o intoxicaţie cu fum, după care l-au transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Atât bărbatul, cât şi vecinii săi au declarat pompierilor că în interior se afla o femeie, G.M. (44 ani), în stare de inconştienţă, pe care nu au mai reuşit să o salveze.

"În urma cercetărilor efectuate de către specialiştii aflaţi la faţa locului s-au identificat, printre resturile carbonizate şi plafonul prăbuşit, rămăşiţe ce păreau de natură umană. Acestea au fost preluate de către legişti, urmând a se efectua necropsia", a declarat Plt.maj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Au ars casa de locuit, construită din chirpici, pe structură din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 60 mp, planşeul locuinţei, obiecte de mobilier şi bunuri de uz casnic. S-au degradat pereţii casei şi elementele de tâmplărie.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil focul a izbucnit de la niște lemne de foc umede puse pe sobă la uscat. Militarii au reușit să salveze salvat anexele gospodăreşti.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite