A mers la furat fier vechi şi a murit sub dărâmături UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un tânăr de 28 de ani a murit în timp ce încerca să fure fier vechi dintr-o clădire dezafectată.

Ora 20.10 Tânărul de 28 de ani care a murit sub dărâmăturile unei hale dezafectate ale fostei societăţi Avicola, din localitatea suceveană Plopeni nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

Ciprian M. a fost pur şi simplu zdrobit sub tonele de beton care au căzut peste el în timp ce trăgea o şufă metalică pe care dorea s-o vândă la fier vechi.

„Am auzit o bubuitură, dar nu am văzut când a căzut tavanul că eram cu spatele. L-am auzit că a strigat ceva, dar nu mi-am dat seama ce anume a spus", a povestit Daniel Serediuc, unul dintre martori. Sătenii din Plopeni spun că fostele hale ale Avicola sunt prădate de hoţi de ani de zile, fără ca nimeni să intervină în vreun fel.

Ora 19.00 Potrivit ISU, tânărul de 28 de ani se afla la furat, împreună cu un alt bărbat, într-o hală dezafectată a Avicola din localitatea Plopeni.

Reprezentanţii Poliţiei Suceava au anunţat că au început cercetările în acest caz. „Se va deschide un dosar de moarte suspectă“, a spus Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava.

Ora 18.20 Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava intervin pentru a scoate corpul bărbatului de sub un zid care a căzut în timp ce acesta trăgea de bucăţi de fier prinse în tencuială.

„Doi tineri căutau fier vechi. În timp ce smulgeau bucăţi de fier vechi, zidul s-a prăbuşit peste unul dintre tinerii de 28 de ani, care nu a putut supravieţui“, a spus Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite