Un bărbat a murit în sediul Poliției Suceava în timp ce dădea declarații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suceveanul a făcut stop cardiac în timp ce dădea declarație la Poliția Suceava despre conflictul pe care îl avea cu un vecin.

Tragicul incident s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 10.30 la Poliția Municipală Suceava, în timp ce Georgică Iliescu în vârstă de 65 de ani le spunea polițiștilor despre conflictul cu vecinul său Ilie Dascălu.

Cei doi vecini se certau de mai mult timp de la dulapul pe care îl scosese unul dintre ei pe casa scării sau de la câinii vagabonzi pe care unul dintre ei îi primea în scară să se încălzească. Astfel, cei doi vecini s-au hotărât să vină azi împreună la poliție pentru a-și rezolva conflictul. Din nefericire, bărbatul nu și-a mai găsit liniștea decât pe lumea cealaltă.

În timp ce îi explicau polițistului, într-un birou de la etajul V al instituției, Georgică Iliescu a acuzat o stare de rău. "Polițistul în cunoștiință de cauză a început să îi facă masaj cardiac până a ajuns echipajul de ambulanță. Medicii au continuat manevrele de resuscitare, însă în jurul orei 11.30 bărbatul a decedat", ne-a explicat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Potrivit soției sale care îl însoțise la poliție, bărbatul era cardiac și era sub tratament, iar în urmă cu ceva timp făcuse un preinfarct. Medicii legiști au preluat corpul suceveanului pentru a-i face necropsia și a stabili cu exactitate cauza decesului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite