Ucrainean prins la Siret cu certificat de înmatriculare falsificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret l-au prins ieri pe un ucrainean cu un certificat de înmatriculare pe care bărbatul l-a prezentat pentru control pe sensul de intrare în ţară.

Ucraineanul Serdii G., în vârstă de 43 ani, aflat la volanul unui autocamion cu remorcă, marca „Man" a prezentat ieri la intrarea în România prin PTF Siret documentele personale de identitate precum şi cele ale autocamionului pe care-l conducea. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat că certificatul de înmatriculare prezintă urme de falsificare, elementele de siguranţă nefiind cele specifice.

"Şoferul a declarat că nu cunoaşte nimic despre faptul că certificatul de înmatriculare a fost falsificat. Bărbatul este cercetat în prezent pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals iar certificatul de înmatriculare a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", a declarat Ilie Poroch-Serițan, purtătorul de cuvânt al SPF Rădăuți.

Totodată autocamionul marca „ Man „ a fost reținut  în P.T.F. Siret  pentru a se efectua verificări privind autenticitatea şi provenienţa acestuia.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite