Ucigaşul de prostituate de la Timişoara , aşteptat la Penitenciarul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jack Spintecătorul de la Timişoara, cel care a ucis o prostituată şi a înjunghiat trei femei pe stradă, a fost trimis în judecată pentru omor şi tentativă de omor. Tânărul sucevean care a şocat o ţară întreagă s-ar putea întoarce în Penitenciarul Botoşani de unde a fost eliberat pentru bună purtare. 

Aurel Mândrilă a mai fost condamnat la10 ani şi şase luni pentru tentativă de omor şi a fost eliberat în luna decembrie 2010 din Penitenciarul Botoşani înainte de termen. Comisia de eliberare condiţonată a apreciat că tânărul poate fi pus în libertate pentru bună purtare pe perioada detenţie. „Este logic, dacă nu prezenta suficientă încredere, nu îndeplinea condiţiile pentru eliberarea condiţionată", declara subcomisarul Iulian Dărângă, purtător de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.

Mai exact, tânărul care a şocat o ţară întreagă prin faptele comise la Timişoara a fost eliberat cu 280 de zile înainte de termen. El este arestat preventiv şi trimis în judecată pentru omor şi tentativă de omor şi s-ar putea întoarce la Penitenciarul Botoşani unde va ispăşi şi restul de pedeapsă. Suceveanul este învinuit de uciderea unei prostituate şi înjunghierea altor trei femei în plină stradă, la mijlocul lunii august a anului trecut. "Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", ar fi mărturisit agresorul poliţiştilor din Banat. El este suspectat şi de uciderea unei prostituate din acelaşi oraş.

Aurel Mândrilă este judecat pentru infracţiunle de omor calificat, tentativă la omor calificat (3 fapte), port fără drept a unui cuţit în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor (3 fapte) şi distrugere. Dosarul a fost trimis pentru judecare Tribunalului Timiş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite