USV îşi lansează luni propriul radio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava
Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava

Sub sloganul „Schimbă-ţi stilul, păstrează frecvenţa!“ Universitatea „Ştefan Cel Mare“ din Suceava lansează mâine Radio USV. Postul va emite online şi este o platformă de comunicare dedicată atât studenţilor, cât şi profesorilor.

Radio USV se lansează oficial pe 3 octombrie 2011, odată cu deschiderea noului an universitar şi poate fi ascultat pe www.radio.usv.ro. Potrivit Alinei Mihăescu, redactor şef, echipa redacţională de bază a Radio USV este formată din opt studenţi, care provin de la diverse specialzări din cadrul Universităţii.

Lista colaboratorilor rămâne deschisă tuturor studenţilor, deşi oferta se adresează cu precădere celor de la Comunicare şi Relaţii Publice.

„Radio USV are o grilă de programe completă care conţine producţii proprii dar şi retrasmisii preluate de la Radio France Internationale (RFI), un post de radio de notorietate, care, în urma emisiei experimentale a Radio USV, a fost de acord să-şi asocieze numele cu postul nostru de radio”, a declrat Alina Mihăescu.

Programele proprii ale Radio USV dezvoltă ştiri din educaţie şi în mod special subiecte din interiorul Universităţii ”Ştefan cel Mare”. „Transmitem în direct sau înregistrat cele mai importante evenimente marca USV”, a mai spus Alina Mihăescu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite