Suceava: UPDATE - Un tânăr a fost rănit în urma accidentului de pe Calea Unirii (GALERIE FOTO ŞI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, din cauza vitezei un sucevean a „zburat” cu mașina peste bordură, aterizând într-un autoturism ce sosea de pe contrasens.

Un sucevean în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital în urma accidentului spectaculos petrecut aseară, la ora 20.50, pe Calea Unirii, în dreptul Carrefour. Dumitru S., era pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului care a „zburat” peste bordura ce despărţea cele două sensuri de mers.

Conform poliţiştilor cauza accidentului a fost reprezentată de viteza excesivă şi neatenţia la volan.

În urma cercetărilor la faţa locului, aceştia au stabilit că Lucian M., de 22 de ani, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Pierzând controlul maşinii suceveanul a trecut peste bordura ce separa cele două sensuri de mers şi s-a izbit violent într-un autoturism condus de Marian I., de 24 de ani, care circula regulamentar din contrasens.

În urma impactului Dumitru S., a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism cranio – cerebral minor, cu plagă contuzie parietal dreapta”, necesitând câteva zile de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ, după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite