Turistul mort la Aristocrat a fost gazat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un turist a murit luna trecută intoxicat cu monoxid de carbon la pensiunea „Aristocrat“
Un turist a murit luna trecută intoxicat cu monoxid de carbon la pensiunea „Aristocrat“

În timp ce poliţiştii aşteaptă necropsia de la Institutul „Mina Minovici“ din Bucureşti, reporterii „Adevărul de Seară“ au aflat că bărbatul a murit după ce a inhalat o cantitate mare de gaz.

La mai bine de o lună după ce un bărbat a murit intoxicat cu gaze la pensiunea „Aristocrat“, ancheta Poliţiei bate pasul pe loc. Oamenii legii nu au aflat încă ce s-a petrecut la unitatea de cazare, unde Daniel Ciupercă  (45 de ani) a murit şi alte 16 persoane au ajuns la spital intoxicate cu monoxid de carbon.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, focşăneanul care la începutul lunii februarie a fost găsit fără suflare într-o cameră a pensiunii „Aristocrat“ a murit pentru că s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Acest lucru a fost relevat de rezultatele analizelor de laborator efectutate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti, rezultate care nu au fost comunicate încă oficial nici familiei celui decedat şi nici poliţiştilor suceveni, care au cerut expertiza.

 „Aşteptăm rezultatele probelor care încă n-au venit. În astfel de cazuri complexe, datoriile către Medicina Legală nu mai contează, analizele se fac obligatoriu“, spune Gabriel Panţîru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

16 oameni au fost gazaţi

Pe 4 februarie, 16 turişti au ajuns la spital cu stări de greaţă, ameţeli, dureri de cap şi oboseală, iar un bărbat a murit. Primele cercetări au scos la iveală faptul că persoanele s-au intoxicat cu dioxid de carbon, însă ipoteza a fost înlăturată fiindcă în clădire nu erau scăpări de la centrala termică.

Maria Ciupercă, soţia bărbatului care şi-a pierdut viaţa într-un mod atât de stupid, ne-a declarat că îl va acţiona în instanţă pe proprietarul pensiunii când va avea rezultatul expertizei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite