Trei trenuri anulate și drumuri cu zăpadă la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza zăpezii căzute noaptea trecută în toată țara mai multe trenuri au ajuns cu întârzieri, iar trei au fost anulate.

Circulația pe toate drumurile din județ se desfășoară în condiții de iarnă, drumurile naționale fiind acoperite cu zăpadă de până la doi centimetri, în timp ce pe drumurile județene stratul de zăpadă este mult mai mare.

Trei trenuri au fost anulate astăzi din cauza zăpezii căzute în ultimele ore și a viscolului. Este vorba de Trenul Interegio 12137 Vatra Dornei - București, Trenul IR Suceava Nord - Mărășești și Mărășești - Suceava Nord.

Vezi și:

Cea mai scăzută temperatură din Moldova. -31 grade Celsius la Rădăuți

Un mort și 62 de persoane fără adăpost, victimele gerului de la Suceava

Aeroportul ”Ştefan Cel Mare” Suceava este operaţional. Aeronava pe ruta Suceava – Bucureşti a decolat azi dimineață, la ora 6.10  în condiţii normale. Cu toate că a nins, gerul nu s-a dat plecat, astfel că în cursul nopții au fost - 23 grade Celsius la Rădăuți, - 19 grade Celsius la Suceava și 15 grade la Poiana Stampei. Șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără anvelope de iarnă, un sac de nisip, lopată, lanțuri, apă și mâncare.

Conducătorii auto pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

Rămâi pe suceava.adevarul.ro să afli ultimele știri din județ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite