Trei autoturisme avariate şi un pasager rănit, în urma unui accident în Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel N., de 51 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Italia, din cauza oboselii acumulate, a aţipit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens. A accidentat apoi alte două autovehicule, un pasager fiind rănit.

Ieri dimineaţă, la ora 07.00, pe DN 17, la ieşirea din orașul Gura Humorului, a avut loc un accident rutier în urma căruia trei autoturisme au fost avariate, iar o pasageră a fost rănită.

Potrivit poliţiştilor, Viorel N., de 51 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Italia, din cauza oboselii acumulate, a aţipit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens. Şoferul a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Austria, condus regulamentar de către Mihai N., de 55 de ani, din municipiul Arad, după care a acroşat un altul, condus regulamentar pe sensul opus de către Bogdan D., de 19 ani, din orașul Frasin, care, încercând să evite impactul, a virat stânga, pătrunzând, la rândul său, pe contrasens, rezultând avarierea tuturor celor trei autovehicule.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei Emilia N., de 50 de ani, din municipiul Arad, pasageră, care a fost transportată la spital, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-au stabilit şapte zile de îngrijirii medicale“, a precizat inspectorul de Poliţie Ionuţ Epureanu.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiţi şi: Un şofer ieşean a provocat un carambol pe o şosea din Suceava

Piraţii auto suceveni, vânaţi că parchează ilegal

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite