Suceava: Traficul feroviar dinspre Moldova spre Ardeal a fost deblocat (UPDATE, FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul betonierei a scăpat teafăr
Șoferul betonierei a scăpat teafăr

Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Betoniera a căzut peste şine.

Update ora 12.00 Potrivit reprezentanţilor CFR Suceava traficul feroviar a fost deblocat în urmă cu două minute. Cele două trenuri au plecat din staţii spre destinaţii după aproximativ o oră şi 40 de minute. Zeci de persoane au fost nevoite să aştepte în staţie, însă niciuna nu a cerut informaţii suplimentare de la birorurile CFR.

Șoferul betonierei a scăpat teafăr

Update ora 11.40 Mai multe trenuri au întârzieri pentru ca şina este blocata în apropiere de Vatra Dornei. Astfel, trenurile care merg din Moldova spre Ardeal nu îşi pot continua drumul. Autoritaţile vor aduce o macara pentru a ridica betoniera de pe şine.

Șoferul betonierei a scăpat teafăr

Potrivit reprezentanţilor CFR două trenuri de călători sunt oprite, respectiv Accelerat 1859, care circulă între Iaşi – Vatra Dornei şi Personalul 5702, care circulă între Ilva Mică – Suceava. Acestea staţionează în gările Suceava şi Ciprian Porumbescu. Mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti se află la faţa locului şi încearcă să mute betoniera de pe şine.



Deoarece traficul feroviar între Suceava şi Ilva Mică se desfăşoară pe un singur fir de circulaţie, cele două trenuri de călători îşi vor relua traficul după eliberarea gabaritului.

Șoferul betonierei a scăpat teafăr
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite