Traficul din oraş, dat peste cap în următoarele luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul Sucevei va fi blocat pentru şoferi
Centrul Sucevei va fi blocat pentru şoferi

În următoarea perioadă şoferii trebuie să circule cu pastile împotriva nervilor. De ieri, traficul s-a îngreunat pe Calea Unirii, din cauza unui nou sezon de reparaţii stradale.

Asta înseamnă că ambuteiajul şi claxoanele se vor face iar auzite pe Calea Unirii, cea mai predispusă stradă spre aglomeraţii infernale deoarece leagă oraşul de Burdujeni, iar poliţiştii vor avea din nou de furcă.

„Ne sacrificăm din nou“
„Vom dirija traficul dacă este nevoie şi rugăm şoferii să aibă răbdare în intersecţii deoarece se pot provoca accidente“, ne-a declarat Gabriel Panţîru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Primarul a anunţat că şantierele se vor redeschide în forţă şi a făcut apel la răbdarea sucevenilor. „Se vor pune restricţii în centrul oraşului, pe străzile Mirăuţi şi Petru Rareş, dar şi pe Calea Unirii. Sunt lucrări pe care nu le-am dat voie să le înceapă înainte de Paşte pentru a nu crea un disconfort şi mai mare, dar nu mai avem ce face. Trebuie să ne sacrificăm din nou“, a declarat Ioan Lungu, primarul Sucevei. Lucrările de înlocuire a conductelor pentru apă şi canalizare vor fi reluate cel târziu astăzi, 9 aprilie, în unele zone ale oraşului, iar circulaţia pe străzile din oraş va fi dată peste cap.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite