Suceava: Trafic de coşmar cu trei străzi închise (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Trafic de coşmar cu trei străzi închise (Galerie Foto)
Suceava: Trafic de coşmar cu trei străzi închise (Galerie Foto)

Timp de cel puţin trei săptămâni, autobuzele de pe traseul doi nu vor mai face returul prin staţia Mărăşeşti.

Autorităţile au închis ieri trei străzi din centrul oraşului pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a conductelor de canalizare. Şoferii nu mai au acces pe străzile Nicolae Bălcescu, Ciprian Porumbescu şi Armenească, circulaţia fiind întreruptă între Casa de Cultură şi cinematograful Modern.

Trei săptămâni de zgomot


Maşinile care vor circula dinspre intersecţia din zona semaforului din centru vor fi deviate prin faţa Palatului Administrativ, iar cele care vor veni dinspre fosta baie publică vor fi direcţionate pe străzile Vasile Alexandri şi Petru Rareş. „Sper ca aceste lucrări să se termine cât mai repede pentru că este dificil accesul în bloc”, a spus Iulia M., pensionară. Din cauza acestor lucrări, care vor dura cel puţin trei săptămâni, şoferii sunt direcţionaţi pe străduţe laterale, pe care într-o zi obişnuită le-ar fi evitat din cauza condiţiilor improprii în care se găsesc. Iar pietonii şi locatarii din aceste zone suferă cel mai mult din cauza prafului şi a zgomotului.


„Sunt foarte deranjată de zgomotul utilajelor. De când au venit să lucreze pe stradă nu pot să mă odihnesc la amiază”, a declarat Mariana Tiţuleac, locatară din zona Casei de Cultură. De asemenea, lucrările de reabilitare influenţează şi transportul în comun, ruta autobuzelor care circulă pe traseul doi, Gară-Burdujeni fiind schimbată temporar. Atfel dispare de pe traseul retur staţia Mărăşeşti, autobuzele trecând prin staţiile George Enescu, patinoar, policlinică, bancă, centru, şi Burdujeni.


Sucevenii au devenit răbdători cu autorităţile, după ce câteva luni au fost iritaţi şi revoltaţi. „E mai greu dacă vrei să mergi spre spital, fac cu maşina minimum 5 minute în plus. M-am obişnuit cu traficul îngreunat prin centru”, a spus Marius Morar, şofer.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite