Tinerii basarabeni vă invită la film cu ocazia Zilei Naţionale a Tuturor Românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul este câştigător al trofeului Camera d´Or
Filmul este câştigător al trofeului Camera d´Or

Filmul "A fost sau n-a fost?" din regia lui Corneliu Porumboiu va putea fi vizionat vineri, 2 decembrie, în auditorium-ul "Joseph Schmidt" al Universităţii "Ştefan cel Mare".

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), în colaborare cu Universitatea "Ştefan cel Mare", îi aşteaptă pe toţi sucevenii la proiecţia filmului "A fost sau n-a fost?", în regia lui Corneliu Porumboiu cu ocazia evenimentelor dedicate „Zilei Naţionale a Tuturor Românilor”, organizate anual de GIRB. 

De asemenea, după proiecţie va avea loc o discuţie cu invitaţii speciali, actorii Ion Sapdaru şi suceveanul Lucian Iftime, care au jucat în acest film.

Filmul este câştigător al trofeului Camera d´Or şi al premiului Label Europa la Cannes 2006, căştigător a trei premii la TIFF 2006: Cel mai bun film din competiţie, Cel mai bun film din cadrul Zilelor Filmului Românesc şi Premiul publicului, câştigător a două premii Gopo: Gopo pentru cel mai bun film de lung metraj şi cel mai bun scenariu.

Proiecţia filmului va avea loc vineri, 2 decembrie, ora 17.00 în auditorium-ul "Joseph Schmidt" al Universităţii "Ştefan cel Mare". Preţul unui bilet este de 3 lei. Pentru bilete şi alte detalii organizatorii pot fi contactaţi la 0749601721 sau 0752622909.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite