Suceava: Ţigări de contrabandă descoperite în timpul controalelor poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul acţiunii "Suceava în siguranţă" iniţiată de poliţia judeţeană desfăşurată în cursul zilei de 17 iunie, au fost confiscate un număr de 28.075 de pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţia rutieră a efectuat o campanie de prevenire a accidentelor rutiere sub numele de "Suceava în siguranţă"  în data de 17 iunie. În urma acestei campanii s-au cobstatat 40 de infracţiuni, din care 15 la nivelul regimului de circulaţie, şase de natură economică-financiară şi 19 de altă natură.

Au fost prinşi 36 de infractori şi doi urmăriţi naţionali. S-au aplicat 1.094 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 177.730 de lei. Poliţiştii au reţinut 27 de permise de conducere şi 54 de certificate de înmatriculare, fiind confiscate bunuri în valoare de 117.640 de lei, constând în 28.075 pachete de ţigări.

În cadrul acţiunilor organizate au fost depistate în trafic patru persoane care transportau ţigări de contrabandă. Aceştia au vârsta cuprinsă între 24 şi 40 de ani şi porvin din judeţele Suceava, Braşov şi Neamţ. Au fost sancţionaţi contravenţional pentru că nu aveau acte de provenienţă a mărfurilor, iar ţigările le-au fost confiscate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite