Suceava: Tentativă de suicid în centrul Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Tentativă de suicid în centrul Sucevei
Suceava: Tentativă de suicid în centrul Sucevei

Ieri după amiază, în jurul orei 18.00, zeci de suceveni au rămas înmărmuriţi în momentul în care un bărbat a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa, aşezându-se în faţa unui

Ieri după amiază, în jurul orei 18.00, zeci de suceveni au rămas înmărmuriţi în momentul în care un bărbat a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa, aşezându-se în faţa unui autobuz TPL. Persoanele aflate în staţia Mc Donald’s au privit cum, Gheorghe A. (50 de ani) a sărit înaintea autobuzului care se îndrepta spre staţie.

Şoferul a frânat la timp, astfel încât bărbatul a scăpat cu viaţă. Trezit brusc din beţie de claxoanele şoferului, suceveanul a rupt-o la fugă, speriat. În urma incidentului, un călător a fost rănit uşor deoarece, în timp ce şoferul a oprit brusc, acesta s-a lovit cu capul de o bară de susţinere. „Omul acesta este nebun. M-am speriat atât de tare că am început să tremur” a comentat, vizibil afectată, o bătrână. În urmă cu o lună concubina sinucigaşului s-a aflat la un pas de moarte.

Pe 16 iulie, în timp ce servea masa, femeia aflată în stare de ebrietate s-a împiedicat şi a căzut în cuţit. Dusă în stare critică la spital, suceveanca a fost operată de urgenţă şi după trei săptămâni de covalescenţă şi-a revenit. Cei doi sunt cunoscuţi sucevenilor ce trăiesc în zona centrală a Sucevei pentru beţiile crunte şi mai ales pentru desele conflicte care apar între ei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite