Tenis de masă, fotbal şi curse de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii petrec câteva ore la mesele de ping-pong
Tinerii petrec câteva ore la mesele de ping-pong

Centrele comerciale pun la dispoziţia clienţilor mese de tenis, calculatoare cu internet şi jocuri de fotbal sau curse de maşini virtuale. 

Sucevenii care doresc să se distreze fără să scoată vreun ban din buzunar au două alternative: internet şi jocuri gratuite pe console din partea mall-urilor din oraş. „Când ies de la şcoală vin pe aici şi mă joc un pic, apoi plec acasă. Aş vrea şi acasă o consolă, dar părinţii nu-şi permit“, a spus Adrian Stancu, elev.

Pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori, adminstratorii centrelor comerciale se întrec în oferte care de care mai tentante. Astfel, la complexul din Lunca Sucevei tinerii au la dispoziţie opt calculatoare cu internet şi şase console pentru jocuri. În schimb, la mall-ul de la intrarea în oraş, administratorii au o gamă mai variată de jocuri. Doritorii pot sta în faţa calculatorului, pe internet, sau pot face mişcare la mesele de ping-pong. „În weekend vin la mall să mă distrez. Dimineaţa stau şi joc fotbal, iar seara ies cu prietenii la tenis de masă“, a spus Robert Dănilă, elev.

Campionate de fotbal

Fiindcă accesul la console nu este îngrădit, tinerii care vin aici formează o adevărată comunitate. „Veteranii“ au iniţiat campionate de fotbal şi curse de maşini. În fiecare săptămână, câte şase concurenţi se întrec la jocurile de strategie. „Deşi avem şi acasă console, tot mai frumos e atunci când suntem mai mulţi şi interancţionăm“, a declarat Claudiu Cernat, elev.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite