Taximetrist din Suceava bătut şi cu maşina distrusă după ce a onorat o comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist din Suceava a trăit clipe de coşmar în seara de duminică, 5 februarie.

Bărbatul a primit prin dispecerat o comandă în care i se solicita să cumpere o sticlă de 700 de ml de vodcă şi un pachet de ţigări pe care să le ducă la un client de pe strada Narciselor din municipiul Suceava.

Bătaie între rromi de la o fată fugărită de mire în Suceava

La destinaţie a avut parte de o surpriză neplăcută. Taximetristul spune că clientul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Frumosu, ar fi refuzat să plătească băutura şi ţigările. Mai mult, clientul a devenit nervos, a sărit la bătaie şi a început să lovească şi în autoturism, distrugând geamul unei portiere, aripa laterală stânga spate şi portbagajul autoturismului.

Şoferul de pe taxi spune că în timpul agresiunii i s-a furat ceasul de la mână şi 115 lei. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului în urma sesizării venită prin 112 au găsit ceasul şi 11 lei.

La Poliţie a fost depusă o plângere şi din partea clientului, care reclamă că, de fapt, el a fost victima agresiunii taximetristului.„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, urmând să se clarifice situaţia în care i-a dispărut taximetristului suma de 115 lei", au declarat reprezentanţii Poliţiei Suceava.

Valoarea distrugerilor provocate maşinii taximetristului se ridică la circa 2.500 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite