Târg de joburi la Casa de Cultură Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Angajatorii îi vor aştepta pe sucevenii în căutarea unui loc de muncă, miercuri, 16 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură Suceava.

Prin proiectul european Campanie naţională de conştientizare  publică privind egalitatea de gen şi şanse pe piaţa muncii - ŞANSA (Şansă – Acceptare – Nevoie – Siguranţă - Acces la muncă), Direcţia de Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi din Cadrul Ministerului Muncii, organizează în perioada 14-18 noiembrie 2011 „Săptămâna Egalităţii de Şanse”, în cadrul căreia miercuri 16 noiembrie 2011, la Casa de Cultură, va avea loc Târgul de Joburi – eveniment la care au fost invitaţi angajatori din diferite domenii de activitate.

Persoanele inactive care sunt interesate de ocuparea unui loc de muncă sunt aşteptate începând cu ora 10.00. "Printre activităţile proiectului în această săptămână sunt programate şi ateliere de lucru, mese rotunde, dezbateri publice la care sunt invitaţi specialişti în domeniul egalităţii de şanse, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi centrale, ONG – uri, angajatori", a declarat Anca Capverde, purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava.

Târgul de joburi estte organizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite