Suceava: Tânăr de 29 de ani decedat în condiţii suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost găsit mort ieri după-amiază, în locuința sa de pe strada Stațiunii din cartierul Obcini. Groaznica descoperire a fost făcută chiar de către mama acestuia care s-a întors de la serviciu și li-a găsit fiul căzut pe jos, fără suflare.

Tânărul se numește Eugen Ursariu iar apropiații îi spun „Marfarul“ și este cunoscut în zonă ca fiind un distribuitor de produse etnobotanice și după cum susțin surse din anturajul acestuia, tânărul era și un consumator înrăit de prafuri și substanțe așa-zis legale deși el însuși știa că suferă de probleme cardiace iar în trecut s-a întâmplat chiar să leșine sau să ajungă la Urgențe din cauza consumului acestor substanțe. În locuința familiei Ursariu, polițiștii criminaliști au descoperit aproximativ 500 de plicuri conținând produse etnobotanice, fapt care a întărit ipoteza că tânărul se ocupa cu distribuția acestui gen de produse.

În cursul aceste zile a fost efectuată necropsia care a relevat faptul că decesul tânărului a survenit în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută, urmând ca în următoarea perioadă, laboratorul de investigare tehnico-științifică să stabilească denumirea substanței.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite