Tabele şi cozi la Permise Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii aşteaptă să le vină rândul la ghişeu
Oamenii aşteaptă să le vină rândul la ghişeu

Ideea mutării Serviciului Înmatriculări Auto şi Eliberări Permise Suceava la mall a părut iniţial una foarte bună. Toată lumea spera că va scăpa de aglomeraţia care exista în cele două foste garaje în care funcţiona serviciul.

„Mă gândeam că, dacă se mută la mall, o să fie boierie, că nu o să mai fie înghesuială. Doar de aia e ditamai spaţiul aici, dar degeaba. Tot ca înainte este“, spune Ionel Todoaşcă, care a venit de la ora 5.30 în parcarea mall-ului. „Mi-au îngheţat şi tălpile de frig. Ar trebui să ne lase înăutru să ne mai încâlzim. Nu e firesc să stăm ca oile la uşă, mai rău ca pe timpul lui Ceauşescu“, a spus şi Neculai Vrânceanu, muncitor.

Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto are alocat un spaţiu de 500 de metri pătraţi şi o parcare de 500 de locuri. Autorităţile locale spun că „spaţiul este generos în special pentru cele aproximativ 1.000 de persoane care se adresează zilnic pentru eliberarea de permise sau pentru înmatricularea maşinilor“. Modalitatea de lucru a Serviciului este una care stârneşte însă în fiecare dimineaţă indignarea şi nervii celor care au treabă aici.

Singurii care se bucură sunt patronii de cafenele şi baruri din mall. „Avem clienţi încă de la prima oră. Ce să facă şi oamenii? Mai stau la coadă, mai beau o cafea, un suc, le mai trece timpul“, spune Alex, barman.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite