Sute de suceveni se înscriu la tombola electorală cu Dacia Logan FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii s-au înghesuit să se înscrie la tombola electorală
Sucevenii s-au înghesuit să se înscrie la tombola electorală

Încă de la primele ore ale dimineţii alegătorii s-au înghesuit pentru a se înscrie în cursa pentru Dacia Logan, dar şi pentru celelalte 104 premii puse în joc de un candidat la Primăria Suceava.

Corturile unde sucevenii se pot înscrie pentru această tombolă au fost amplasate în faţa magazinului Bucovina, în aceeaşi locaţie fiind amplasată şi urna.

„Sper să câştig marele premiu, că altfel nu mă înscriam", a declarat încrezătoare Maria, o pensionară aflată la coadă.

Şi Vasile M. avea acelaşi optimism: „Eu am acasă o maşină mai bună ca asta scoasă la concurs. Dar, ştiţi cum e românul, naiv şi vrea să câştige".



Potrivit organizatorilor, până la orele 13.00, la tombolă erau înscrişi deja aproape 1.000 de suceveni, iar numărul celor care sperau să câştige Dacia Logan era în creştere.

În afara marelui premiu, la tombolă se mai poate câştiga un sejur la mare pentru două persoane, un aragaz, un frigider, dar şi alte produse electronice şi electrocasnice, singura condiţie de participare fiind aceea de a face dovada cu buletinul sau cartea de identitate că persoana respectivă a votat astăzi, 10 iunie.

Sucevenii s-au înghesuit să se înscrie la tombola electorală

Astăzi, 10 iunie, vei putea afla, pe suceava.adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului Suceava: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 575.000 de suceveni. Candidează 11.045. Află rezultatele votului astăzi, pe suceava.adevarul.ro

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Citeşte şi:

Liderul PNL Suceava: „Tombola electorală este o armă anti-PDL"

Mită electorală mascată în tombolă cu premii?

Tombola electorală a unui candidat la Primăria Suceava, interzisă din raţiuni de "deontologie"

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite