Sucevenii vor avea căldură în apartamente din acest weekend. Vezi aici cât va costa gigacaloria în această iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii care sunt branşaţi la sistemul centralizat de încălzire vor avea căldură în locuinţe începând cu data de 15 octombrie. Reprezentanţii societăţii de termoficare vor umple circuitele de vineri noapte astfel ca cei aproximativ 25.000 de suceveni să beneficieze de agent termic.

Caloriferele sucevenilor se vor încălzi din acest weekend, potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu. Societatea de termoficare a oraşului va furniza agentul termic începând cu 15 octombrie. Sucevenii vor plăti acelaşi preţ pentru o gigacalorie şi în această iarnă, respectiv 185 de lei. Primăria va subvenţiona şi în acest an jumătate din costul gigacaloriei, respectiv 10 milioane de lei pentru toată iarna.

Sucevenii care au un venit maxim pe membru de familie de 786 lei pot depune cerere pentru subvenţie la asociaţiile de proprietari. Persoanele singure pot beneficia şi acestea de subvenţii cu condiţia ca venitul maxim să nu depăşească 1.082 de lei. Primăria Suceava le-a distribuit asociaţiilor de proprietari 8.000 de formulare pentru ajutoarele la încălzire, sucevenii având termen până pe 1 noiembrie să completeze cererile. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite