Sucevenii se înghesuie pentru alimentele de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

5.700 de suceveni sunt aşteptaţi să îşi ridice bunurile în aceste zile de la Primăria Burdujeni.Fiecare persoană are dreptul la 13 kilograme de făină albă, 9 kilograme de făină de porumb, 8 kilograme de orez, 1,6 kilograme de paste făinoase, un kilogram şi jumătate de lapte praf şi un kilogram de biscuiţi.

Sucevenii s-au înghesuit încă din primele zile de distribuire la sediul Primăriei din Burdujeni pentru a primi alimentele pentru persoanele defavorizate.

Am început să distribuim alimentele de marţi şi în aceste zile am fost aglomeraţi. Cei mai mulţi suceveni vin în jurul prânzului“, ne-a declarat Narcisa Marchitan, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava.

În total, 82.000 de persoane din tot judeţul Suceava vor primi alimente de la UE, din municipiu fiind aşteptate să îşi ridice produsele aproximativ 5.700 de persoane. Până la finalul anului vor 2.888 de tone de produse alimentare vor fi împărţite sucevenilor.

Beneficiari sunt persoanele încadrate la venitul minim, cu pensii mai mici de 400 de lei, şomerii aflaţi în plată şi persoanele cu handicap grav neinstituţionalizate. Fiecare persoană are dreptul la 13 kilograme de făină albă, 9 kilograme de făină de porumb, 8 kilograme de orez, 1,6 kilograme de paste făinoase, un kilogram şi jumătate de lapte praf şi un kilogram de biscuiţi.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite